Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا مددی روز پنجشنبه در وبینار گفتمان‌سازی سند تحول در آموزش و پرورش که با حضور مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق و معلمان استان خراسان جنوبی برگزار شد، افزود: جریان تربیت از طریق برنامه درسی در تار و پود نظام آموزشی و پرورشی جاری شده است و سایر امکانات مدرسه نظیر آزمایشگاه، کارگاه و کتابخانه‌ها مکمل و تقویت کننده‌های برنامه درسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شناخت کامل از برنامه درس ملی پایه فعالیت آموزش و پرورش و لازمه دستیابی به سیاست‌ها و برنامه‌های نظام تعلیم و تربیت است که با تشریح آنها، می‌توان افکار عمومی، خانواده‌ها، فرهنگیان و دانش‌آموزان را همسو با اهداف دستگاه کرد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به گفتمان‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در ۶ بخش تربیت زیستی، بدنی، علمی، اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی اظهار داشت: این سند مسیر حرکت تعلیم و تربیت را تعریف کرده و دارای چارچوب تئوریک، راهبردی، نظام فکری و کاربردی و به عنوان نسخه تحقق تعلیم و تربیت اسلامی است که ارکان نظام و مقام معظم رهبری آن را پذیرفته و بر آن تاکید دارند.

وی افزود: فلسفه تعلیم و تربیت درسی کلیدی در حوزه سیاستگذاری آموزش و پرورش است.

مددی بر اداره آموزش و پرورش با دانش نظری و استفاده از تجربیات تاکید کرد و گفت: اگر سند تحول مورد تخلف واقع شود راه برای ورود اندیشه‌های نامحرم باز خواهد شد و سند تحول آموزش و پرورش نقشه راه است و هدف از سند تحول رسیدن از وضع موجود به وضع مطلوب براساس مقدورات است.

وی اضافه کرد: خراسان جنوبی با فعالیت‌های گسترده خود، جزء استان‌های پیشگام در گفتمان‌سازی سند تحول بینادین به شمار می‌رود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم در این نشست ویدئو کنفرانسی گفت: سند تحول بنیادین منشور نظام تعلیم و تربیت و گفتمان تعالی بخش و توسعه آفرین در جامعه ایران اسلامی است.

محمدعلی واقعی افزود: هدف سند تحول تغییر همه جانبه، نظام مند، آینده پژوهانه، مبتنی بر آموزه‌های وحیانی و معارف اسلامی است.

وی تولید و تصویب اسناد تحولی، زمینه‌سازی و تدارک زیرساخت‌ها، امکانات و منابع و اجرای راهکارهای تحولی را گام‌های مهم تحول آفرینی دانست و تصریح کرد: مدیران مدارس، پیشگامان تحول آفرین در میدان اجرای سند تحول بنیادین به شمار می‌روند.

وی با بیان این که جریان تربیت از طریق برنامه درسی تحقق می‌یابد عنوان کرد: آزمایشگاه، کارگاه، کتابخانه‌ها مکمل و تقویت کننده‌های برنامه درسی هستند.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، آشناسازی معلمان و دبیران با اهداف کلی ساحت‌های تعلیم و تربیت، حدود و قلمرو ساحت‌های تعلیم و تربیت، رویکرد ساحت‌های تعلیم و تربیت و اصول حاکم بر ساحت‌ها را لازمه تسریع در دستیابی به اهداف سند تحول در دوره‌های مختلف تحصیلی دانست.

وی با بیان این که مدیریت ارائه خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر سند تحول در دوران کرونا باید با تاکید بر نبود توقف چرخه یادگیری باشد گفت: عدم فروکاستن مسئولیت آموزش وپرورش به انتقال معلومات و محفوظات، تلاش برای تحقق مدرسه تربیت‌محور و مدرسه کانون تربیتی محله، صیانت از نشاط و شادابی، شرایط روحی و روانی معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها، تاکید و مراقبت از تحقق تربیت در ساحت‌های شش گانه و توانمندسازی و به روزآوری مهارت‌های مدیریتی از دیگر الزامات تحقق اهداف سند تحول است.

واقعی گفتمان‌سازی را مهم‌ترین اصل در اجرای سند تحول بنیادین دانست و افزود: لازمه ایجاد تحول اساسی در رفتار، ایجاد تحول در ذهن است و تربیت زیستی، بدنی، علمی، اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی جنبه‌های مختلف تربیت در سند تحول بنیادین و در راستای دستیابی به مراتبی از حیات طیبه به شمار می‌رود.

برچسب‌ها مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خراسان جنوبی تعلیم و تربیت کودک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خراسان جنوبی تعلیم و تربیت کودک مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خراسان جنوبی تعلیم و تربیت کودک اخبار کنکور سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعلیم و تربیت خراسان جنوبی برنامه درسی گفتمان سازی ساحت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۱۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا کریمیان، مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در همایش هزار نفری تجلیل و تقدیر از معلمان شهر تهران در سالن همایش‌های نورالرضا (ع) اظهار کرد: معلم، با آموختن به یک انسان کلید بهره برداری از گنجینه‌ای تمام نشدنی را به او می‌دهد و شما فرهنگیان می‌توانید بازوی تقویتی ما در فراهم سازی زمینه تحول و اجرایی شدن بهتر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نقشه راه نظام تعلیم و تربیت باشید.

وی گفت: شهید مطهری با تکیه بر قدرت علمی خود هر گونه شبهه و سوال در حوزه دین را پاسخ می‌داد و با شمشیر بیان، قلم، منطق و استقلال با انحرافات شجاعانه مبارزه می‌کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: همه آثار شهید مطهری و خدمت‌هایی که در این میدان عرضه کرد به طور کامل اقداماتی انسان سازانه بود که در این راستا این موضوع باعث شده تا ما شهید مطهری را که معلم ما است بزرگ و با منزلت بشناسیم چرا که هم بزرگ است و هم سزاوار بزرگی است.

وی در ادامه افزود: امروز آموزش و پرورش در مسیر درست و صحیح در حال حرکت است گواه ادعای من فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار با مدیران ارشد وزارت مطبوع و تعدادی از همکاران از سراسر کشور، ایشان مهر تاییدی زد بر اقدامات آموزش و پرورش و مشخص شد آموزش و پرورش در مسیر صحیح و درست حرکت کرده است و این اتفاق بزرگ و مهم با همدلی و همراهی یک تیم بزرگ محقق گردیده است امروز ما در شهر تهران در یک مسیر درست همراه با موفقیت‌های چشمگیر در حال گام برداشتن هستیم این نظر دستگاه‌های بیرونی و دستگاه‌های نظارتی است که آموزش و پرورش شهر تهران در سال‌های اخیر بسیارخوب در خشید.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اظهار کرد: ما مدیون تمام معلمان سخت کوش دستگاه تعلیم و تربیت هستیم که زندگی بشر را از ظلمت‌ها به سوی نور هدایت کردند چرا که معلم کسی است که با آموختن اخلاقیات در وجود خود فضایل اخلاقی را در عمل متجلی می‌سازد و با آموختن آنها به دانش آموزان به آنها کمک می‌کند تا شعله‌های آتش که ناشی از رذائل اخلاقی است هم در وجود خود و هم در وجود دیگران خاموش کنند به این ترتیب این معلمان هستند که زمینه رشد انسان‌هایی با اخلاق در جامعه را فراهم می‌سازند و باعث می‌شوند تا در نهایت یک جامعه اخلاقی نیز به وجود بیاید.

وی تصریح کرد: تربیت و اصلاح انسان‌ها و تربیت دانشمندان و متخصصان وظیفه اصلی دستگاه تعلیم و تربیت چه در امر آموزش و چه در امر پرورش می‌باشد که در این راستا داشتن صلاحیت و شایستگی‌های علمی و ایجاد اشتیاق به علم و دانش در دانش آموزان و احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت آینده دانش آموزان چه در بعد فرهنگی و چه در بعد علمی از ویژگی‌های مهم و اصلی معلمین، دبیران، مدیران در آموزش و پرورش است.

کریمیان اذعان کرد: عزت مندی و سربلندی جمهوری اسلامی ایران در گرو ارج نهادن به مقام بالای معلم است که این شغل را عشق و علاقه می‌دانند و با سایر شغل‌ها مقایسه نمی‌کنند.

کریمیان خاطرنشان کرد: آنچه که می‌تواند وجود معلمان را استوار نگه دارد عشق و علاقه‌ای است که به تعلیم و مقام مقدس معلمی دارد و لذا در این راستا معلمان باید در کنار علم آموزی به تربیت و تزکیه اخلاق توجه ویژه‌ای داشته باشند و دانش آموزی با شعور و آگاه تربیت کنند تا در آینده‌ای نه چندان دور شاهد بهترین دستاورد‌ها توسط همین دانش آموزان آگاه در عرصه‌های مختلف در سطح کشور باشیم.

کریمیان با بیان اینکه معلمان بناست کسانی را تربیت و آماده کنند که تمدن نوینی را رقم بزنند افزود: امروز رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، معلمان را پایه ریز تمدن نوین اسلامی خوانده و از آنها به عنوان افسر سپاه پیشرفت تعلیم و تربیت یاد کرده است و این وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند، اما من ایمان دارم با وجود افرادی، چون شما همکاران معزز، قله‌های موفقیت را در تعلیم و تربیت بیش از پیش فتح خواهیم کرد.

وی گفت: امروز حال تهران در حوزه آموزش و پرورش خوب است و این اتفاق مهم با عنایت پروردگار عالم و تلاش همکاران در مناطق ۱۹ گانه شهر تهران می‌باشد که مسئولیت ما راسنگین و خطیر می‌نماید.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بر ترغیب و تشویق دانش آموزان به فعالیت‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: اینها افراد موفقی هستند و آغاز فعالیت‌های اجتماعی از کلاس درس و مدرسه شکل می‌گیرد وقتی دانش آموز ما در گروه‌های متعدد و مختلف در فعالیت‌هایی که در مدرسه فراوان انجام می‌دهیم حضور فعال داشته باشد در مسیر موفقیت قرار گرفته است و همه این فعالیت‌ها کمک می‌کند تا این دانش آموز ما یک فرد کنشگر اجتماعی در آینده کشور باشد و اون نقش موثر و مثبت خودش رو بهتر از گذشته ایفا کند.

کریمیان بر بحث مهارت آموزی تاکید کرد و گفت: در مدارس زمینه‌های لازم را فراهم نماییم که دانش آموزان ما در کنار تحصیل موفق مهارت کسب کنند و براحتی جذب بازار کار شوند تلاش نماییم که در عرصه آموزش و پرورش پیشه و اندیشه ما برای جامعه برای نظام تعلیم و تربیت، مثل همیشه منشا خیر و خدمت باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، توسعه و پیشرفت اسلامی را توسعه‌ای انسان محور خواند که در آن نقش معلم محور است و خطاب به معلمان افزود: شما سربازان و سرداران اصلی نبرد با تمام توطئه‌های شیطانی هستید شما با تمام قدرت ایستاده‌اید تا دشمنان موفق نشوند و اگر بحث اتصال نسلی بخواهد تحقق پیدا کند، این تحقق توسط معلم است، زیرا او با انتقال ارزش‌ها و انسان سازی با شکاف یا انقطاع نسل‌ها مقابله می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین