Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش به‌عنوان قانون مادر برای ایجاد تحولات اساسی و بنیادی در فرایند تعلیم و تربیت دانش‌آموزان حاوی ۸ هدف کلان، ۲۳ هدف عملیاتی  و ۱۳۱ راه‌کار اجرایی است که در دستورکار نظام آموزش‌وپرورش قرارداد.

محمد اعتدادی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این راستا باید تمام ساحت‌های ۶گانه آموزشی و تربیتی دانش‌آموزان به موازات همدیگر مورد توجه قرار گیرد و مدارس در این زمینه مسوولیت تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان را عهده‌دار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر این اساس مدارس باید نسبت به تهیه برنامه سالانه مبتنی برساحت های ۶گانه تربیت، اهداف دوره‌های تحصیلی و برنامه درسی، متناسب با سیاست‌ها و برنامه‌های سال ۹۹ و بر اساس شاخص‌های هدف‌گذاری حداکثر تا نیمه شهریور اقدام کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان تاکید کرد: آموزش و تربیت دانش‌آموزان نباید تک‌ساحتی و تک‌بعدی باشد بلکه بایستی در کنار علم‌آموزی و کسب دانش، در سایر زمینه‌های تربیتی نیز رشد کنند.

وی هدف از اجرای ساحت در حوزه تعلیم و تربیت را محدوده و دامنه خاصی از  مجموعه‌ای از رفتارها و فعالیت‌های تعلیم و تربیت ذکر کرد و گفت: هنگامی‌که از تعلیم و تربیت سخن می‌گوییم، درواقع از نوعی از قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایی سخن می‌گوییم که در ابعاد مختلف روح و بدن انسان قرار دارند و انسان برای رسیدن به کمال مطلوب خود نیازمند آن است که با یاری دیگران آن‌ها را به فعلیت برساند یا آن‌ها را تصحیح، تعدیل، تقویت و هدایت کند.

اعتدادی ساحت های ۶گانه در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش را شامل ساحت "تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی"، " تربیت اقتصادی و حرفه­ای"، "تربیت علمی و فناوری"،"تربیت اجتماعی و سیاسی"، "تربیت زیستی و بدنی" و "تربیت زیبایی‌شناختی و هنری" برشمرد.

وی در ادامه، اهمیت و الزامات برنامه‌ریزی صحیح، تدوین و ارائه برنامه‌های نواحی، مناطق و مدارس با محوریت مدرسه و با عنایت به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را یادآور شد.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: در راستای تلاش‌ها برای تحقق سند تحول بنیادین، مجموعه‌ای با عنوان "بسته‌های اجرایی تحول‌آفرین" که کار تهیه و تدوین آن‌ها  از ماه‌های اخیر  در وزارتخانه آغاز شده بود پس از اتمام در قالب یک کتاب  منتشر و برای اجرا در مدارس به استان‌ها ابلاغ شده که حاوی برنامه‌های تفصیلی هر یک از حوزه‌های ستادی در خصوص نحوه اجرای سند تحول بنیادین است.

برچسب‌ها مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اصفهان مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۸۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی شامگاه سه‌شنبه در آئین تکریم از ۵۰۰ معلم نمونه استان اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطر ۳۴۵ معلم و ۵۷۰۰ دانش آموز شهید استان اصفهان در جنگ تحمیلی، اظهار داشت: شهدا تربیت یافتگان معلمانی هستند که خود تربیت یافته آموزگارانی چون علما و ائمه معصومین بودند و افتخار می‌کنیم که معلم و همکار انبیا هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین افتخارات ما این است که در مسیر انبیای الهی حرکت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: برای تربیت امانت‌های خود یعنی دانش آموزان باید کوشا باشیم زیرا تربیت دانش آموز الویت اول معلم و رساندن دانش آموز به کمال انسانی، هدف غایی او می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شیوه تکریم از معلم در اصفهان طی ۲ سال گذشته تغییر کرده است، ادامه داد: در شورای آموزش و پرورش استان مطرح شد که تکریم از معلم، وظیفه همگان است همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز چنین فرمودند و اینکه جامعه باید تجلیل گر و سپاسگزار معلم باشد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه ستاد بزرگداشت مقام معلم به ریاست استاندار اصفهان و در شهرستان‌ها با محوریت فرمانداران تشکیل شد، افزود: برای پویش تکریم معلمان، مسؤولان استانی پای کار آمدند و هر مسؤولی سال گذشته برای تکریم معلمان به مدارس رفت؛ اقدامی که امسال برای سراسر کشور الگو شد.

وی با بیان اینکه از سال گذشته پوششی تحت عنوان معلم فداکار با هدف الگوسازی معلمان اثرگذار در استان برگزار شده است، خاطرنشان کرد: معلمانی که شاید به لحاظ شاخصه‌های بخشنامه‌ای نمی گنجیدند اما کارهای مهمی در منطقه خود انجام داده بود مانند آموزگاری که ۱۵۴۰ نفر از دانش آموز بازمانده از تحصیل را به دامن مدرسه بازگردانده یا معلمی که کودکان کار را در مدرسه جمع کرده و نه تنها به تحصیل آنان بلکه برای معیشت خانواده آنان فکر می‌کند یا معلمی که با بیماری صعب العلاج ایثارگرانه وارد کلاس می‌شود و می‌گوید که در کلاس حالم خوب می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه به پویش معلم فداکار یک ۱۵۰۰ نفر توسط خانواده‌های دانش آموزان و فرهنگیان معرفی شدند، تصریح کرد: معلم نمونه باید در همه ابعاد از جمله مسائل تربیتی، دینی، اعتقادی و آموزشی و پژوهشی و آنچه برای یک مربی نیاز است، شاخص باشد.

ابراهیمی افزود: همواره در همه جلسات بر خود فرض می دانم که بر برگزاری نماز جماعت مدارس تاکید داشته باشیم و معلمان نمونه باید در صدر صفوف نماز جماعت باشند زیرا اگر خانواده متعالی، دانش آموز منظم و مرتب و برکت برای علم و اندیشیدن می‌خواهیم باید در نماز به دنبال آن بگردیم.

کد خبر 6099852

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ارسال لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس / این دولت روزی 8 مدرسه ساخته است
  • پیگیری لایحه تقویت مدارس دولتی/ احداث روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد
  • شناسایی بیش از ۱۵۰۰ معلم ایثارگر در اصفهان
  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود