Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در بیست و سومین اجلاس مدیران استانی و مدیران ارشد دانشگاه فرهنگیان که در باشگاه فرهنگیان شهر تهران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک ایام الله دهه فجر، اظهار کرد: از زحمات و تلاش‌های انجام گرفته در دانشگاه فرهنگیان سپاسگزاری می‌کنم چرا که شما همکاران مسؤولیت سنگینی دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران انقلابی شکوهمند، بالنده و عزتمند است که در طی چهار دهه اخیر ابتلائات گوناگونی را با سرافرازی پشت سر گذرانده است و نقش خود را در احساس کلمه اسلام و توحید و مبارزه با استکبار آشکار کرده است.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: امروز صف ما مستقیماً در برابر صف آشکار استکبار جهانی است و این نشانی از حقانیت حرکت انقلاب اسلامی ایران است.

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه امروز آمریکا بسیار آشکارا در برابر انقلاب اسلامی ایستاده است، گفت: خدارا شاکر هستیم که مردم ایران علی‌رغم دشواری‌هایی که استکبار ایجاد کرده همچنان استوار و پابرجا ایستاده‌اند و از اسلام، حقوق خود، انقلاب و رهبری حمایت و پشتیبانی می‌کنند.

وی ادامه داد: یکی از درخشان‌ترین لحظات انقلاب پس از گذشت چهل سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، قیام یکپارچه مردم در مراسم شهادت سردار رشید اسلام سپهبد قاسم سلیمانی بود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: ما بخشی از جامعه هستیم که توفیق داشتیم تا این حماسه بزرگ را لمس کنیم وهمانطور که همسن و سالان من روز ١٢بهمن ماه و حضور حداکثری مردم را درک کردند این روز را هم درک کردیم و مشاهده کردیم که مردم ما آگاه و هوشیار هستند و هرچند گلایه داشته باشند از منافع ملی حمایت می‌کنند.

حاجی میرزایی با بیان اینکه پرورش معلم بسیار مهم و با اهمیت است، گفت: بار اصلی تعلیم و تربیت بر دوش معلم است و برای همه اهداف و آرمان‌ها و مقاصد مهمی که جامعه، انقلاب و رهبری تعقیب می‌کنند آموزش و پرورش و معلمان رکن اساسی است.

وزیرآموزش و پرورش اذعان کرد: به میزانی که در جامعه یادگیری سنجیده‌تر انجام شود دست‌یابی به اهداف بلندتر میسرتر خواهد بود.

وی تاکید کرد: راه بیهوده‌ای است اگر تصور کنیم مسیر کوتاه‌تری در تحولات جامعه نسبت به مسیر یادگیری وجود دارد.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه جریان یادگیری جامعه باید پشتیبان تحول باشد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی خودسازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی را مورد توجه قرار داده است که همه این‌ها از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد.

وی با بیان اینکه تا چه حد اطمینان داریم که مسؤولیت‌مان را به درستی انجام می‌دهیم؟، گفت: این سوال جز اموری نیست که حمل به صحت شود بلکه باید برای آن حجت آشکار داشته باشیم.

حاجی میرزایی در ادامه اضافه کرد: در پاسخ می‌توان پاسخی متداول، رایج و ناقص داد که این نوع پاسخ بیان مجموعه اقدامات اداری است که انجام می‌دهیم.

وزیرآموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر از هر دستگاهی این سوال پرسیده شود به همین شکل پاسخ می‌دهند در حالی که بیان اقدامات دو خطای استراتژیک دارد یک خطا آن است که فرض کرده‌ایم آن اقدام درست بوده در حالی که امکان نادرستی آن وجود دارد.

وی در ادامه اضافه کرد: پاسخ دوم آنکه کار درست انجام داده است در حالی که معلوم نیست در واقعیت به درستی انجام گرفته شده باشد.

حاجی میرزایی گفت: عده‌ای را برای آموزش و پرورش به دست ما سپرده‌اند و ما متعهد هستیم آنان را در تراز معینی تربیت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: پاسخ اول به کارایی درونی مجموعه و پاسخ دوم معطوف به اثربخشی و نتایج است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه منطق قرآنی دومین پاسخ را از ما می‌خواهد، گفت: همه عرصه هستی عرصه آزمون عمل است و هیچ جای دیگری نداریم که بتوانیم عدالت، انصاف، وفاداری و فداکاری را آشکار کنیم و عرصه آشکارسازی ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها، میدان عمل است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه تقسیم کار اصلی است که با افزایش جمعیت و اقتضای تخصصی شدن امور به وجود آمده است، گفت: در تقسیم کار، کار به اجزایی تبدیل می‌شود تا تخصصی عمل شود، اما آنقدر تنوع، عرصه ذهن را مشغول کرده است که کمتر کسی توجه می‌کند که آن جز کار، بخشی از هدفی است که باید در تحقق آن سهم خود را جست‌وجو کنیم.

وزیرآموزش‌وپرورش با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم، اظهار کرد: ما همه موجودیت‌های بسته خود را باز کرده‌ایم، اما امری را می‌توان بازکرد که ارتباط اجزای آن با بسته کلی روشن باشد لذا آنچه آرمان و هدف نظام تعلیم و تربیت است درآن بسته است و البته بازشدن نباید به هدف کلی لطمه‌ای بزند.

وی با بیان اینکه ما باید پیوند‌های خود را با گذشته و آینده برقرار کنیم، گفت: ترکیب هوشمندانه اجزا و فهم دقیق روابط بین آن‌ها بسیار اهمیت دارد و در نظام تعلیم و تربیت عناصر خود را به اقتضای مختلف پخش کرده‌ایم.

وزیرآموزش‌وپرورش اذعان کرد: اگر پیوند دانشگاه فرهنگیان با جامعه به روش ارگانیک و سیستمی برقرار نباشد، کارکرد آن به درستی انجام نگرفته است و باید دائماً در تعاملات با محیط بیرونی باشیم و فرآیندها، محتوا، روش‌های ارزیابی و... را اصلاح کنیم.

حاجی میرزایی تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان رأس همه دانشگاه‌های کشور است چرا که افرادی را تربیت می‌کند که موضوع تربیت آن‌ها انسان‌ها هستند و باید ذهن و فکر و روان آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهند.

وی در ادامه اضافه کرد:، اما نمی‌توانیم ذیل این نام آسوده باشیم چرا که دانشگاه فرهنگیان ظرفیت بالقوه‌ای است وآیا شما اطمینان دارید که معلمانی که درآزمون نهایی پذیرفته می‌شوند، ویژگی‌ها و توانمندی‌های متمایزی از سایر افراد دارند.

وی با بیان اینکه آیا ارتباط شما با معلمان فارغ التحصیل ادامه خواهد داشت، گفت: یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های دانشگاه فرهنگیان به روزآوری دانش معلمان است.

حاجی میرزایی تصریح کرد: در سند تحول بنیادین آمده است که به جای آموزش کتاب محور، محیط یادگیری متنوع داشته باشیم و باید دید که معلمان تا چه حد به متنوع کردن این محیط توانمند هستند.

وزیرآموزش‌وپرورش افزود: معلمان باید شش ساحت سند تحول بنیادین را در برنامه‌های خود داشته باشند لذا باید پرسید ما چقدر آنان را برای ایفای این نقش تربیت کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه تا چه حد توانسته‌ایم سند را در جامعه قابل درک و گفتمان سازی کنیم، گفت: اگر نتوانیم تقاضای موثر اجتماعی را در هر تحولی ایجاد کنیم آن تحول پا نخواهد گرفت و فرایند تبدیل نیاز‌ها به تقاضای موثر اجتماعی را معلمان باید یاد بگیرند.

حاجی میرزایی اذعان کرد: دو دایره نیاز‌ها و تقاضا داریم که در بهترین حالت زمانی است که این دو دایره برهم منطبق باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه همه مسؤولیت‌هایی که داریم پایدار نیست، اظهار کرد: تا فرصت داریم باید کاری کنیم که به آن افتخار کنیم و در پیشگاه خداوند بتوانیم بگوییم که شایسته عمل کرده‌ایم.

وی در پایان گفت: دانشگاه فرهنگیان را در عمل، سرآمد دانشگاه‌های کشورکنیم و تلاش کنیم تا محصولات این دانشگاه برند جمهوری اسلامی ایران باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حاجی میرزایی معلمان آموزش و پرورش حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش ادامه اضافه دانشگاه فرهنگیان وزیرآموزش وپرورش سند تحول بنیادین درستی انجام تعلیم و تربیت اسلامی ایران داشته باشند تا چه حد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان پرچم‌دار زنده نگه‌داشتن هویت ایرانی در نوجوانان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته حشمتیان پیش از ظهر چهارشنبه در ستاد ملی روایت پیشرفت، در آئین استانی گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از معلمان نمونه کردستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محبوب، آیت الله مرتضی مطهری و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: معلمی پیشه انبیا الهی است و همان طور که پیامبران پیام آور خداوند تبارک و تعالی برای آدمیان بودند، معلمان نیز هدفی مشابه و مقدس دارند.

حشمتیان در ادامه سخنان خود رسالت معلمان را شنوا کردن گوش‌ها و بینا ساختن چشم‌ها دانست و اظهار داشت: معلم راهنمای کشف گنجینه‌های علم و معرفت است و همان کیمیاگری است که با اکسیر دانش، مس وجود آدمی را به زر تبدیل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه معلمان در واقع معمار آینده هستند، گفت: معلمان با علم و آگاهی زمینه ساز موفقیت‌های بزرگ هستند و با تعلیم و تربیت نونهالان، آینده کشور را می‌سازند.

مشاور و نماینده وزیر آموزش و پرورش در ستاد ملی روایت پیشرفت خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین موارد انتظار از معلمان این است که احساس هویت ایرانی و اسلامی را در کودکان و نوجوانان زنده نگه دارند تا کودکان و نوجوانان به ایرانی بودن خود افتخار کنند.

حشمتیان گفت: اثرگذاری و اثربخشی جامعه فرهنگیان باید به نحوی باشد که سایر اقشار جامعه از شأن معلمین دفاع کنند.

وی آموزش و پرورش را مسئول تربیت نسل آینده و توانمند کردن دانش آموزان برای پذیرفتن مسئولیت در آینده برشمرد و اضافه کرد: مردم می‌بایست در ارتقای آموزش و پرورش نقش آفرینی کنند که یکی از کارهای اساسی و اصلی آموزش و پرورش مردمی سازی آن با بهره گیری از خانواده‌ها است.

حشمتیان در این آئین به فعالیت ستاد روایت پیشرفت آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و گفت: این ستاد ذیل ستاد ملی روایت پیشرفت دولت فعالیت می‌کند.

تقویت جایگاه معلمان از اهداف برنامه‌های روز معلم

هاشم ناظمی‌جلال مدیرکل آموزش و پرورش این استان نیز در این آئین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و تبریک هفته مقام شامخ معلم اظهار داشت: اعتلای فرهنگ عمومی تکریم معلمان کوشا، تقویت خودباوری و ایجاد انگیزه و تقویت جایگاه اجتماعی معلمان در جامعه و مدارس، از اهداف برنامه‌های گرامیداشت مقام معلم است.

وی در ادامه سخنان خود از اجرای این برنامه شناسایی معلمان نمونه در ۴ سطح مدرسه‌ای، منطقه‌ای، استانی و کشوری خبر داد و افزود: ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از فرهنگیان استان در این برنامه شرکت کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد به مرحله شهرستانی راه یافته و ۵۱ نفر نیز موفق به راه یابی به مرحله استانی شدند.

ناظمی‌جلال به برگزیده شده معلمان نمونه در سطح کشور و استان نیز پرداخت و گفت: آقای آرمان حسنی از منطقه زیویه، به عنوان معلم نمونه کشوری برگزیده شد و ۳ فرهنگی دیگر نیز منتخب استانی برنامه شناسایی معلمان نمونه شدند.

وی همچنین به عوامل کیفیت بخشی نیز اشاره کرد و گفت: ۶ نفر از فرهنگیان کردستان به عنوان عوامل نمونه کیفیت‌بخشی در سطح استان معرفی انتخاب شدند.

ناظمی جلال در بخش دیگر سخنان خود به رویکرد متفاوت وزارت آموزش و پرورش در برنامه شناسایی معلمان نمونه نیز پرداخت و گفت: امسال برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم و شناسایی معلمان نمونه با محوریت خانواده‌ها و اقشار مختلف جامعه صورت گرفته است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های متمرکز در همه شهرستان‌ها و مناطق استان، دیدار با مقام معظم رهبری را نقطه عطف برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم عنوان و خاطرنشان کرد: تنها چیزی که به یادگار می‌ماند خاطرات زیبای اخلاق معلمی است.

نایب رئیس ستاد استانی بزرگداشت مقام معلم در پایان سخنان خود آگاهی بخشی به مخاطبان را وظیفه و رسالت ذاتی معلم عنوان کرد و از همه دستگاه‌ها به جهت توجه ویژه به جایگاه معلم در این هفته تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه این آئین، گروه موسیقی هنرستان ماموستا هژار و دکلمه دانش‌آموزی به اجرای برنامه‌های خود پرداختند.

در پایان برنامه از معلم نمونه کشوری، معلمان نمونه استانی، پیشکسوتان نمونه فرهنگی، معلمان نمونه جهادگر و نیز دو مربی افتخارآفرین کردستانی که به همراه تیم والیبال دانش آموزان قهرمان جهان شدند، تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6100469

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ارسال لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس / این دولت روزی 8 مدرسه ساخته است
  • پیگیری لایحه تقویت مدارس دولتی/ احداث روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • تجلیل از معلمان، مدیران و معاونان نمونه سپیدان
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه‌داشتن هویت ایرانی در نوجوانان هستند
  • اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است